Öppna ett konto hos Ferratum och tävla om 10 000 kr

Ferratum är en av de äldsta aktörerna inom onlinekrediter i Sverige, med en historia som går så långt tillbaka som 2006. Under varumärket Ferratum Bank erbjuder företaget numera emellertid betydligt fler tjänster än smslån och blancolån. Att man nu har ett mer eller mindre komplett utbud av banktjänster firar Ferratum nu med att arrangera en tävling. Den som vinner tävlingen får 10 000 kr i kontanta medel.

Tävlingen har en direkt koppling till Ferratums nya erbjudande med bankkonton, sparkonton, kostnadsfritt MasterCard, med mera. Det är nämligen bara de användare som öppnar ett bankkonto under kampanjperioden som får delta i tävlingen. Du ska uppfylla två villkor för att vara med i tävlingen, nämligen:
1. Öppna ett bankkonto på sajten innan den 30 april
2. Författa ett inlägg på Ferratums sida på Facebook i vilket du beskriver hur din drömresa skulle se ut.

Om du blir vinnaren i kampanjtävlingen sätts vinsten in på ditt bankkonto hos Ferratum någon eller några dagar in i maj.

Det är kostnadsfritt att öppna ett konto hos Ferratum Bank, så det finns alltså inga som helst kostnader förenade med att delta i tävlingen.

Ferratum – inte bara smslån

Ferratum är en av få långivare för korttidslån som har utvidgat verksamheten till att omfatta även andra finansiella tjänster för privatpersoner. Sedan något år tillbaka är Ferratum att betrakta som bank i lagens mening och det betyder till exempel att man kan erbjuda bankkonton med kort och sparkonton.

Det är fortfarande utlåningen inom mindre blancolån som är i fokus, men utbudet är numera betydligt större än tidigare. I utbudet av tjänster finns bland annat:

  • Transaktionskonto
  • Överföringar via SMS (fungerar i princip som ett alternativ till Swish)
  • Flexibel kontokredit på transaktionskontot
  • MasterCard utan avgifter
  • Sparkonto med ränta

Just transaktionskontot är faktiskt en innovativ produkt. Idén är att kunderna ska kunna använda flera olika valutor på sitt konto och samtidigt inte behöva betala varken växlingsavgifter eller uttagsavgifter vid transaktioner och uttag i bankomater. Ferratum kallar produkten för ”Europeiskt bankkonto” och det är en produkt som är smått unik idag.

Banktjänsterna är uppbyggda på så sätt att de alla kan administreras via din smartphone. I Ferratums app, som finns tillgänglig på både iOS och Android, samlas alla dina banktjänster för enkel åtkomst.

Låna 10 000 kr räntefritt i en månad

Med kontoprodukten Ferratum Credit kan du låna 10 000 kr helt räntefritt i 30 dagar. Detta konto är ett slags kreditkonto från vilket du kan göra uttag på valfria belopp. Vid återbetalning inom 30 dagar betalar du varken ränta eller avgifter för krediten. Du kan läsa mer om Ferratum Credit och utbudet av smslån och blancolån här.

About the Author

Låna10000.nu
Låna10000.nu är en jämförelsetjänst för privatpersoner som söker de absolut bästa alternativen för lån på 10.000 kr. Vi tar ej ansvar för ditt val av bank eller kreditbolag då vi inte är en konsumentvägledare.